امنیتی که ترقهبازیهای منطقهای نمیتواند خللی در آن ایجاد کند
انهدام تیم تروریستی در اشنویه، انهدام 2 تیم تروریستی دیگر در شمالغرب، حمله تروریستی به سردشت و شهادت دو مرزبان سردشتی، درگیری مرزبانان نیروی انتظامی پاسگاه تپه طالبخان گروهان تاسوکی هنگ مرزی زابل با تروریستها در شب دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان در مقابل اسپانیا، شهادت یک مأمور ناجا در میرجاوه و درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی در پیرانشهر و شهادت مأمور ناجا تنها موارد بسیار کمی از دفتر زرین مدافعان وطن است، مدافعانی که ثابت کردند که بدست آوردن امنیت و حفظ آن هزینه دارد.
امنیتی که با موج غربی - عربی - عبری هم کمرنگ نشد
ترقهبازی در منطقه با هدف ضربه زدن به ایران
تغییر راهبرد جنگ مستقیم به انتحار و انغماس
سران کشورهای غربی - عربی که سرمست توطئه های خود در منطقه به ویژه سوریه و عراق بودند شاید هرگز فکر نمی کردند که روزی اعمال جنایت بار آنها در حمایت همه جانبه از گروه های تروریستی در سوریه و عراق همانند داعش، دامن خود آنها را بگیرد و آنها را با چالش بزرگی مواجه کند.
بعد از شکستهای متعدد تکفیری های داعش در عراق و سوریه، این گروه تروریستی راهبرد خود در جنگ را تغییر داد. آنها به این نتیجه رسیدند که در عراق و سوریه با حضور پر قدرت محور مقاومت محکوم به شکست هستند، پس نقشه راه را تغییر داده و دست به عملیات های انتحاری و انغماسی گسترده در سطح آسیا و اروپا با این امید که ماندنی شوند، زدند. آنها در شهرهای مختلفی چون اوتاوا، سیدنی، پاریس، بندر القنطاوی، قطیف، بغداد، آنکارا، بیروت، سِرت، سن برناردینو، استانبول، جاکارتا، دمشق، بروکسل، سماوه، مدینه، مونیخ، کابل، بغداد، آسنباخ، کویته، برلین، حله، استکهلم، منچستر، لندن و بارسلون عملیاتهای وحشیانه ای را انجام دادند و مردم بسیاری را به خاک و خون کشیدند.
تفاوت حمله انتحاری و حمله انغماسی در این است که در حمله انتحاری، فرد مهاجم به دست و اختیار خود کشته میشود، اما در حمله انغماسی، مهاجم به دست مدافعان کشته میشود
زیر سوال رفتن امنیت اروپا به دست تکفیریها
از سال پنجم ظهور داعش بود حملات متعدد تروریستی در اروپا رخ داد وطی آن صدها نفر کشته و زخمی شدند، امر انجام عملیات ها جای سوال نداشت، بلکه انجام دهنده آنها اروپا را در بهت فرو برد، داعش رفیق گرمابه و گلستان غرب به جان حامیان خود افتاده بود و به کسی رحم نمی کرد؛ آری، چاقو این بار دسته خود را بریده بود.
فرانسه
روز جمعه 22 آبان 1394 تروریست های داعشی به چندین نقطه در پاریس حمله کردند. تیربارانهای دستهجمعی و بمبگذاریهای انتحاری در مناطق مختلف شهر پاریس فرانسه منجر به کشته شدن ۱۳۰ و مصدومیت ۳۶۸ تن شد. در حملات تروریستی در نزدیکی ورزشگاه استادو فرانس در سندنی در شمال پاریس، و ایلدو فرانس حداقل سه انفجار جداگانه و شش تیراندازی در محدودهٔ پاریس گزارش شد، و یک گروگانگیری در تئاتر بتکلان نیز صورت گرفت.
بلژیک
عوامل انتحاری داعش سهشنبه سوم فروردین 1395، سه انفجار در بروکسل، پایتخت بلژیک انجام دادند که دو انفجار آن در فرودگاه بروکسل و دیگری در ایستگاه مترو رخ داد. در این حملات 32 تن کشته و صدها تن را زخمی شدند. عوامل این حمله ارتباطات نزدیکی با گروهی داشتند که پیش از این در پاریس دست به حملاتی زده بودند. ابراهیم البکراوی و نجیم عشراوی به عنوان دو تن از عاملان انفجارهای انتحاری در فرودگاه بروکسل معرفی شدند. داعش مسئولیت این حملات را نیز بر عهده گرفت.
فرانسه
یک راننده کامیون همزمان با جشن روز باستیل فرانسه، در سواحل شهر نیس دست به حملهای مرگبار زد که طی آن جان 86 تن را گرفت. عامل مهاجم فردی 31 ساله ساکن نیس با اصلیت تونسی بود که ارتباطاتی با گروه تروریستی داعش داشت و این حمله را در تاریخ دوشنبه 21 تیر 1395 انجام داد. داعش یک روز بعد مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
آلمان
در آستانه عید کریسمس بود که راننده یک کامیون به بازاری در برلین حمله کرد و 12 تن را به قتل رساند و 60 تن را زخمی کرد. «انیس عامری»، پناهجوی تونسی که درخواست پناهندگی وی رد شد و با کامیونی به جمعیتی در بازار برلین یورش برده بود، به صورت مستقیم برای انجام این حمله از گروه تروریستی تکفیری به داعش دستور گرفته بود. آن را در تاریخ دوشنبه 29 آذر 1395 عملیاتی کرد.
انگلیس
چهارشنبه دوم فروردین 1396 راننده ای با ماشین کرایهای خود به عابران اطراف محل ساختمان بریتانیا در وستمینستر لندن یورش برد و چهار تن دیگر را به کام مرگ کشاند، اما در همین جا کارش را خاتمه نداد و کمی بعدتر با چاقویی به یک افسر پلیس حمله کرد و وی را کشت. در این حمله 40 تن دیگر زخمی شدند. یک روز بعد داعش در سایت خود، اعماق، مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
سوئد
داعش حتی به سوئد نیز رحم نکرد، شنبه 12 فروردین 1396 که یک تروریست با ربودن یک کامیون به عابران اطراف یک مرکز خرید در استکهلم سوئد یورش برد. در این حمله چهار تن کشته شدند. این حمله در یکی از خیابانهای اصلی که محل گذر عابران پیاده است، اتفاق افتاد و علاوه بر این قربانیان دهها زخمی بر جای گذاشت. عامل این حمله رحمت عقیلف 39 ساله و ازبکتبار بود که سوءسابقهای نداشت و پدر چهار فرزند بود. بعد ها شواهد نشان داد که او از حامیان سرسخت گروه تروریستی داعش بود اما در این گروه عضویت نداشت.
انگلیس
دوشنبه یکم خرداد ماه 1396 بود که یک عامل انتحاری خود را همزمان با برگزاری یک کنسرت در منچستر آرنا منفجر کرد و 22 تن را با خود به زیر خاک برد. سالن سرپوشیده معروف به "منچستر آرنا" یکی از محلهای معروف برگزاری کنسرت موسیقی است. حاضران در کنسرت شب حمله اکثرا نوجوانان و جوانانی بودند که بسیاری از آنها از شهرهای مختلف به منچستر آمده بودند. داعش مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.
تروریست های داعش امنیت، آرامش و روان شهروندان اروپایی را هدف گذاری کردند تا دولتمردان اروپایی تاوان و هزینه اقدامات خود در دیگر کشورها را بپردازند؛ اروپا به وسیله داعش نظم غرب آسیا را بر هم زد و همان داعش نظم اروپا را بهم ریخت. تکفیری های داعش هر کاری که اراده نمودند در اروپا کردند. انواع و اقسام عملیات های انتحاری و تروریستی در غرب انجام شد، بدون آنکه دولت های اروپایی پاسخی به آنها بدهند. سوال اینجاست که چرا اروپایی ها در مقابل داعش در کشور خود ایستادگی نکردند، اما داعیه مقابله با آن در خاک عراق و سوریه را دارند. امنیت اروپا موضوعی بود که داعش به راحتی آن را به چالش کشید، بدون آنکه کسی خم به ابرو بیاورد.
اما در میان این حملات انتحاری داعش به جهان، یک حمله بسیار جالب بود، حمله به تهران. تکفیری های داعش چون بعد از حملات انتحاری به قلب اروپا و آسیا با برخوردی از سوی کشورهای ضربه خورده مواجه نشدند، خیال کردند که ایران نیز محل خوبی برای انجام عملیات است، اما زهی خیال باطل. امنیت مرزهای جمهوری اسلامیبه راحتی به دست نیامده که راخت هم از دست برود؛ حمله به تهران نقشه احمقانه ای بود که به ضرر داعش تمام شد و هلاکت آنها را به دست خودشان جلو انداخت.
پاسخ کوبنده سپاه پاسداران به بازیگوشی احمقانه داعش
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها چند شب بعد از حمله داعش به تهران در انتقام از عاملان حوادث جنایتکارانه تکفیریها، مواضع این گروه تروریستی را در «دیرالزور» سوریه هدف شلیک موشک قرار داد و طبق اعلام این نهاد انقلابی این عملیات که به عملیات «لیلة القدر» نام گرفت و با موفقیت انجام شد، ضربات مهلکی را بر پیکره تکفیریهای داعش وارد آورده است.
عملیات «لیلة القدر» سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در همان دقایق اولیه انجام عملیات، بازتاب وسیعی در رسانههای منطقهای و بین المللی داشت. در هر صورت این عملیات مهم و استراتژیک سپاه پاسداران صدای اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به سراسر جهان و به خصوص محور عبری - عربی - غربی مخابره کرد؛ هرچند این محور دروغگو گوشی برای شنیدن نداشته باشد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان داد جمهوری اسلامی ایران اروپا نیست که هر کس بخواهد در آن جولان دهد و ثابت کرد که اگر دشمن یک سیلی به ما بزند، قطعا 10 سیلی خواهد خورد.
چگونگی حضور و تهیه تجهیزات تروریستهای داعش در ایران جای بحث دارد که چه کسی یا گروهی این تروریستها را در ایران حمایت کردند تا آنها در ۱۷ خرداد ۹۶ عملیات خود را عملی کنند؛ بعد از پیگیری نیروهای امنیتی کشور و دستگیری عاملان عملیات مشخص شد متهمان داعشی ۲۶ نفر بودند که هر کدام از آنها از مرزهای کشور به صورت غیرقانونی وارد کشور شدند و در عملیات داعشیها نقش پشتیبانی آنها را بر عهده داشتند. این افراد قبلابه عضویت داعش درآمده بودند و برای حمله به ایران انتخاب شده بودند.
نظرات شما عزیزان: